SERVEIS

TEATRE SOCIAL

Actualment estem treballant en Pots ser tu, puc ser jo, una obra teatral de caràcte r social i de producció pròpia sobre salut mental juvenil amb l'objectiu de donar visibilitat i paraula al patiment de molts adolescents que viuen la seva malaltia en silenci i incomprensió. Creiem important conscienciar la societat sobre aquesta problemàtica tan actual i oferim la possibilitat de dur a terme un fòrum post-funció dirigit per l'equip de professionals d'ITA Salut Mental i la psicòloga sanitària Núria Reig.

POTS SER TU, PUC SER JO

Una història sobre salut mental a quatre veus: dues adolescents i les seves dues mares relaten en primer persona les seves vivències en matèria de salut mental atès que les joves pateixen depressió, ansietat i trastorn alimentari per diferents causes. A través d'aquesta obra de teatre documental pretenem:
Donar visibilitat i paraula al patiment de molts adolescents que viuen la seva malaltia en silenci i incomprensió.
Donar a conèixer el sufriment de les famílies i l'entorn
dels joves afectats.
Normalitzar les malalties mentals tot fent que no siguin interpretades com un defecte per part dels qui les viuen ni de la societat que els envolta.
Donar eines als espectadors - joves i adults- per tal d'identificar els possibles símptomes de la malaltia en ells mateixos on en el seu entorn.
Fer un crida d'alerta per aconseguir la col·laboració de les institucions de salut pública i l'administració per tal que aportin solucions a l'increment de casos de problemes mentals en l'adolescència.

Dossier_.pdf

TEATRE TERAPÈUTIC

Oferim cursos i seminaris de teatre terapèutic per a tot tipus de persones i casuístiques (persones neurotípiques, neurodivergents, amb diversitat funcional, amb malalties mentals, col·lectius amb risc d'exclusió...) . Mitjançant exercicis teatrals i representacions, les persones poden explorar emocions, millorar la seva autoestima i desenvolupar habilitats socials. Aquesta pràctica esdevé molt beneficiosa per a la salut mental i el benestar emocional ja que permet treballar aspectes personals de manera creativa i col·laborativa. És una gran eina per a l'autoexploració i el creixement personal.

CLASSES DE TEATRE

Les classes de teatre son l'eina perfecta per a potenciar les habilitats personals i professionals de manera divertida i enriquidora. A través de l'art escènic, els participants poden desenvolupar la seva creativitat, millorar la seva confiança, treballar en equip i aprendre a comunicar-se de manera efectiva. Descobreix tot el que les classes de teatre poden aportar a la teva vida i comença a brillar en escena! Adreçat a tot tipus de persones i edats (des d'infants fins a jubilats).

COACHING I ENTRENAMENT ACTORAL

Tant el coaching com l'entrenament actoral son eines fonamentals per al desenvolupament actoral. Mentre el coaching ofereix un procés estructurat d'acompanyament i suport per aconseguir objectius específics, l'entrenament actoral proporciona les tècniques necessàries per a la interpretació escènica de manera creïble i des de la veritat. La combinació d'ambues disciplines ajuda a millorar la confiança, la comunicació i les habilitats interpretatives dels actors i actrius.
T'ajudem a preparar els teus personatges, a entendre'ls i a tenir èxit als càstings  amb el suport i coordinació de Joan Lluís Bozzo i la resta del nostre equip.

INTERPRETACIÓ DAVANT LA CÀMERA I MÀRQUETING ACTORAL

Oferim cursos especialitzats en treball davant la càmera, tant per a preparar càstings com per a rodatges. Fem assessoraments a nivell de màrqueting actoral i ajudem a definir el teu perfil i el teu USP (unique selling point) per tal d'augmentar les possibilitats de feina en el sector de l'audiovisual. Per això comptem amb la nostra col·laboradora Laia Àlvarez i Mestre, actriu i coaching establerta al mercat alemany de l'audiovisual.

PRODUCCIÓ AUDIOVISUAL I REALITZACIÓ DE VÍDEOS

Oferim serveis de producció audiovisual personalitzats per a satisfer les necessitats tant de particulars com d'empreses. El nostre equip professional s'encarrega de crear presentacions impactants i d'alta qualitat que s'adapten als teus requeriments específics, incloent la realització i edició de vídeo. Des de vídeos promocionals fins a material audiovisual, treballem colze a colze amb tu perquè el teu missatge destaqui. Contacta'ns per a més informació i fem brillar plegats el teu contingut.

COHESIÓ DE GRUP PER A EMPRESES

Oferim activitats de cohesió de grup per a empreses partint del teatre com a eina que promou la comunicació efectiva i assertiva entre els membres de l'equip i millora l'escolta activa i l'expressió d'idees. A través d'activitats teatrals es fomenta la col·laboració, la confiança i l'empatia entre els participants, reforçant així el treball en equip, millorant el clima laboral i enfortint les relacions interpersonals.

TEATRE A MIDA i ORGANITZACIÓ D'ESDEVENIMENTS

  • Microteatre: espectacles breus i propers, ideals per a esdeveniments més íntims o espais reduïts on es busca una experiència teatral única i original.
  • Teatre a casa: espectacles personalitzats o improvisacions teatrals que s'adapten a l'entorn de la llar, permetent gaudir del teatre com a espectador o participant-hi de manera activa.
  • Festes privades: espectacles o activitats teatrals diverses per a esdeveniments privats afegint un toc d'originalitat i diversió.
  • Festes temàtiques: propostes per a temàtiques específiques, com ara festes de disfresses, passatges del terror, cluedos en viu, esdeveniments corporatius i celebracions de tot tipus.