ENTREVISTA A "EL SUPLEMENT"
DE CATALUNYA RÀDIO

- 24 de maig de 2024 - Seguim amb unes setmanes intenses d'entrevistes per a parlar de "Pots ser tu, puc ser jo", la nostra obra de salut mental que té com a propòsit trencar el mur del silenci que sovint envolta aquest tipus de malalties i donar veu als molts joves i famílies que les pateixen.Volem destacar la gran professionalitat i sensibilitat dels periodistes que ens han entrevistat. Com a productors de l'obra i com a pares que  hem viscut en primera persona la malaltia de la nostra filla, agraïm el vostre tacte a l'hora de tractar un tema tan sensible i el vostre interès en fer difusió del nostre projecte.
Si voleu recuperar l'entrevista que ens va fer el Roger Escapa a Catalunya Ràdio, podeu fer-ho mitjançant aquest enllaç:  El suplement - "Com més m'insultaven, més menjava i era com un cercle" - 3Cat (ccma.cat)
Us esperem al Teatre del Raval! www.teatredelraval.com

ENTREVISTA Al "TOT ES MOU" DE TV3

- 23 de maig de 2024 - A Enraona Teatre estem molt agraïts per la gran difusió que s'està fent en els mitjans de comunicació sobre la nostra obra "Pots ser tu, puc ser jo. Entre d'altres, hem assistit a TV3 per explicar en primera persona a la periodista Helena Melero com es va crear el nostre projecte i amb quins objectius.Si voleu veure l'entrevista sencera, podeu recuperar-la a TV3  a la carta entrant al següent enllaç:  Tot es mou - Joan Lluís Bozzo: "La Maria menjava, però després ho vomitava i nosaltres no ho sabíem" - 3Cat (ccma.cat)
I no oblideu que encara estem fent funcions al Teatre del Raval i que podeu comprar les entrades a www.teatredelraval.com


ARTUR MAS A L'ESTRENA
DE "POTS SER TU, PUC SER JO"

- 22 de maig de 2024 - El Molt Honorable President Artur Mas va assistir juntament amb la seva parella Helena Rakosnik a l'estrena de "Pots ser tu, puc ser jo", la nostra obra de teatre sobre salut mental dirigida per Joan Lluís Bozzo. Després de la funció va felicitar els membres de l'equip i la direcció i es va mostrar molt interessat pel projecte teatral i la realitat que s'amaga rere les malalties mentals. Moltes gràcies, President, pel vostre recolzament i les vostres paraules. Com molt bé dieu, tant de bo l'obra arribi al màxim nombre de persones i a totes les escoles del nostre país.

GRANs NITS D'ESTRENA

- 22 de maig de 2024 - El 19 i el 21 de maig vam tenir dues grans nits d'estrena de la nostra obra de teatre social "Pots ser tu, puc ser jo". Autoritats, institucions, periodistes, mestres, divulgadors culturals, joves, adults, famílies i tot tipus de persones i col·lectius es van desplaçar fins al Teatre del Raval per a conèixer les històries de salut mental que expliquem a l'obra i participar en el col·loqui posterior conduït per ITA Salut Mental, les psicòlogues Núria Reig, Mònica Muñoz i Ester Ricós i testimonis de joves i famílies que han patit o pateixen problemes de salut mental.  Molt agraïts a tot el públic per les vostres felicitacions i interès en aquest projecte i amb moltes ganes de seguir amb les funcions que queden aquesta temporada. Si encara no hi heu vingut, us hi esperem! Entrades a www.teatredelraval.com

COL·LABORACIÓ DE SALUT MENTAL CATAUNYA

- 9 de maig de 2024 - Salut Mental Catalunya s'uneix al nostre equip de col·laboradors per l'obra de teatre "Pots ser tu, puc ser jo".
Des d'Enraona Teatre volem agrair el seu suport, a ells i als nostres  altres col·laboradors: ITA Salut Mental, la psicòloga Núria Reig, Maco&Co, Joves i famílies que pateixen o han patit problemes de salut mental i l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès.

RODA DE PREMSA 

- 6 de maig de 2024 -  Exitàs a la roda de premsa de presentació de "Pots ser tu, puc ser jo" al Teatre del Raval, la nostra obra de teatre social sobre salut mental. A l'escenari, van fer la presentació la directora d'ITA Canet Mònica Muñoz i la psicòloga Núria Reig juntament amb les actrius Mariona Bosch Nuria, Sira Capella, Míriam Mas i el president de la nostra associació i a la vegada director de l'obra Joan Lluís Bozzo.
Diversos mitjans de comunicació hi van assistir i properament es publicaran articles i entrevistes sobre el nostre projecte. Us mantindrem informats via web i xarxes socials.
Us esperem a l'estrena el 19 i 21 de maig! Recordeu que també farem funcions el 26 de maig i el 2 i 16 de juny.

AGENTS DELS PROGRAMA ARA ART DE L'INSTITUT ESCOLA SANT JORDI 

- 1 de maig de 2024 -A Enraona Teatre hem sigut seleccionats com a agents de formació per al programa Ara Art de l'Institut Escola Sant Jordi, un centre d'alta complexitat de Badalona.
El programa està creat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya amb la finalitat de promoure la transformació dels centres educatius a partir de les arts
Des de la nostra associació volem agrair a l'IE Sant Jordi que comptin amb nosaltres per a dur a terme aquest projecte tan enriquidor.

TEATRE A AUTISME LA GARRIGA

- 25 d'abril de 2024 - Fa unes setmanes vam fer dues sessions de classes de teatre als usuaris d'Autisme La Garriga. Satisfetes ambdues parts per la gran rebuda per part dels alumnes, Enraona Teatre formarà part del programa de socialització d'Autisme La Garriga a partir del curs vinent. Des d'aquí volem agrair la seva confiança en nosaltres i el seu interès en el teatre com a eina terapèutica i de socialització. Esperem amb moltes ganes l'inici del nou curs.

ITA i LA PSICÒLOGA NÚRIA REIG DONEN SUPORT AL NOSTRE PROJECTE

- 25 de març de 2024 - ITA Salut Mental i els seus especialistes, encapçalats per la directora d'ITA Canet Mònica Muñoz i la psicòloga Ester Ricós, ens acompanyaran juntament amb la psicòloga Núria Reig en el procés d'assessorament de contingut de l'obra "Pots ser tu, puc ser jo" i dirigiran el fòrum post-funció que durem a terme per a parlar de salut mental. Per a nosaltres, la seva col·laboració i assessorament són absolutament indispensables per a dur a terme el nostre projecte i és tot un honor comptar amb elles.